Adult Webmaster (NL)


Heb jij je eigen website of zelfs meerdere websites ?
Maak je verdiensten met deze website of websites ?
Ooit er over nagedacht om een webmaster te worden die webcam modellen promoot ?

webmaster sex affiliates
Als je de eerste vraag met “JA” hebt beantwoord en de tweede en/of derde vraag met “NEE”, dan moet je toch wel iets verkeerd doen of de laatste tijd niet online zijn geweest…

Laten we eens kijken op welke manier we inkomsten uit jou website(s) kunnen genereren door het promoten van webcam modellen op je site of sites.
En denk er aan ! Iedere site die je hebt kan subdomeinen bevatten met elk hun eigen uitdagende naam; dus als je een site hebt genaamd www.webcam-sex-model.nl kun je dus ook het subdomein genaamd camera-boys.webcam-sex-model.nl maken, of live-jasmin.webcam-sex-model.nl of my-trannys.webcam-sex-model.nl en ga zo maar door.
“The sky is the limit” !

De nieuwste lingeriemode en sexspeeltjes
Promoten van adult webcam modellen:

De verdiensten kunnen in de honderden euro’s oplopen voor elk adult model dat zich registreert door middel van jou affiliate link(s)

Promotie van Tube sites
Verdien een percentage voor elke klant die start met cammen en/of chatten bij ieder model dat jij via jou Tube site promoot.

Promotie door gebruik van banners, advertenties, pop-ups, videos, games etc.
Verdien een percentage voor elke klant die door klikken op een banner, advertentie of ander promotie materiaal op jou website(s), uitkomt bij een model dat zich via jou geregistreerd heeft.

Promoot JEZELF als een webcam model !

Het ultieme idee is om webmaster en webcam model te worden !
Meldt je via een van de geplaatste links aan als webmaster, na enkele dagen wordt je geaccepteerd en geregistreerd als webmaster.

Als dit is gebeurd meld je je via je eigen webmaster account aan als webcam model.
Op deze manier verdien je geld als een webcam model, en ontvang je ook nog eens het percentage dat een andere webmaster zou ontvangen voor zijn promotie van jou als webcam model. Dubbele inkomsten door te werken en plezier te hebben voor je webcam thuis !

AWEmpire.com - Webmasters Wanted!
 

 

InternetModeling.com - Webcam Models Wanted!