Voordelen van een Webcam Sex Model baan !


catwomanEr zijn veel verhalen en meningen over het werken als een Webcam Sex Model.
Meningen verschillen enorm over dit beroep en iedereen meent er alles over te weten en en wil hier ook graag zijn of haar mening over geven. Vaak wordt er alleen over negatieve dingen gesproken en wordt er altijd vanuit gegaan dat je alleen maar geld verdient als je uit de kleren gaat.

Maar dames en heren geloof ons als we zeggen dat dit beroep een “vak apart” is, letterlijk en figuurlijk. Laten we nu eens de goede punten van het werken als een Webcam Sex Model opsommen.

Eerlijk gezegd is het een van de beste beroepen die je kan hebben, of het nu als hoofdberoep of als bijbaan is. Zeg nou zelf eens, in welk beroep kun je snorrend rond dansen als Catwoman en er ook nog voor betaald krijgen ?

Werktijden

Je bepaalt je eigen werktijden. Je kunt overdag werken of ’s avonds, zelfs midden in de werktijdennacht, klanten zijn er ten alle tijden te vinden en vaak van over de hele wereld.
Lengte van de werktijden bepaal je ook zelf. Wil je een uur, twee uur of misschien maar een half uur werken ? Geen probleem, jij bent de baas en bepaalt zelf hoe lang en wanneer je werkt.

Log on / Log off

job-inklokkenBij deze baan hangt naast je webcam geen klok waarop je moet inklokken als je met werken begint en uitklokken als je stopt met werken. Je kunt in en uitloggen wanneer je wilt.
Het hele Webcam Sex Modellen werk is gebaseerd op entertainment. Wil je maar 10 minuten online zijn of misschien 24 uur achter elkaar ? Ja je leest goed, 24 uur ! Er zijn modellen die shows gehouden hebben van 24 uur op basis van een weddenschap, alleen om te kijken hoe lang ze het zouden uithouden zonder in slaap te vallen.

Irritante collega’s

Heb je op je werk niet ook zo’n collega die je het bloed onder de nagels vandaan haalt, maar waar je iedere dag weer mee moet samenirritante-collega werken ? Dan blokkeer of negeer je hem of haar toch gewoon ? Dat gaat niet ?? Nou als webcam model gaat dat wel, personen die je niet kan uitstaan blokkeer je gewoon, klaar !

Regels

Tsja, overal moet je je aan regels houden, en dat is ook wel noodzakelijk, maar als Webcam Sex Model bepaal jij de regels in jou eigen chatroom ! Jij bent de baas !

Complimenten

Je wordt letterlijk overspoeld met complimenten als webcam mbeautifullodel, anders dan op je normale werkplek waar je hoogstens iets hoort als men het niet goed vindt.
Nee, daarentegen als webcam model zul je je een idool voelen omdat je constant complimenten van je klanten krijgt en dat men alles mooi aan je vindt of je nu maatje S, M of XXL hebt, de bezoekers zouden niet bij je terug komen als men jou niet attractief vindt. Zoals gezegd past op ieder potje een dekseltje. En als je nu een schuchter en onzeker type bent zul je zien hoe snel daar verandering in wordt gebracht.

Veilig

Je hoeft niemand in levende lijve te ontvangen of te ontmoeten. Anders dan bij andere sex gerelateerde beroepen zoals bijvoorbeeld bij een escort sveiligheidervice hoef je bij webcam modellen werk met niemand in dezelfde ruimte te zijn. Dus qua veiligheid kan je het niet beter treffen, waar je wel voor moet opletten zijn potentiële oplichters en zoals alom bekend; houdt je persoonlijke- en adresgegevens voor jezelf.

Block !

geblokkeerd-1Het is mogelijk om provincies en zelfs hele landen te blokkeren. Heb je familie in een bepaalde provincie wonen en je wil niet dat men ontdekt dat je webcam modellenwerk doet, blokkeer je gewoon die provincie of het hele land.

Fysiek contact

Je hoeft met niemand echt contact en dugeensex-1s echte sex te hebben. Dit is dus eigenlijk het grootste voordeel als webcam sex model, en daarbij hoef je je ook geen zorgen over ongewild zwanger raken of SOA’s te maken !

 Kleren aan !

Je hoeft je kleding niet uit te trekken als jij dat niet wilt. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan hoor ik je denken, maar er zijn modellen die grote bedragen verdienen zonder ook maar een stukje blote huid te laten zien.
kleding-aan-1aOndanks dat de meeste mensen denken dat het werken als webcam model alles met sex te doen heeft, is het werken als webcam model hoofdzakelijk een socializing beroep.

Een hoop modellen geven vaker shows waarbij geen enkel kledingstuk uit gaat, als je dit doet zul je veel gepest worden en zullen klanten constant zeuren dat er iets uit moet. Zoals te verwachten zijn er genoeg heren die je gratis uit de kleren willen zien gaan, en daar zal menig trucken doosje voor worden open getrokken.
Nou ze kunnen de pot op ! Als jij niet uit de kleren wilt dan gebeurt dat niet, jij bent de baas.sexykeukenprinses

Zoals eerder gezegd is webcam modellen werk entertainment werk en dat kan vele betekenissen hebben. Of je nu voor de camera een sexy kookles geeft, een eet wedstrijd organiseert, jezelf vingert of met je partner sex hebt; jij beslist wat er gebeurd.

Geschenken

Gebeurd dit op je huidige werkplek ook ? Je “eigen Fans” kopen geschenken voor je, dit gebeurd in de vorm van online tips. Maar deze fans kunnen ook cadeaus voor je kopen die je bijvoorbeeld op je wensenlijst van een online winkel hebt staan.

Privacy

privacyNatuurlijk kun je je eigen naam gebruiken, maar waarom ? Als je van privacy houdt kun je ook die spannende fantasie naam gebruiken die jij graag zou willen hebben.

Ontmoet je grote liefde

Je ontmoet mensen van allerlei pluimage tijdens het werken als webcam model. Het is tevens een manier om zelfs goede vrienden te ontmoeten, er zijn zelfs modellen die hun grote liefde gevonden hebben en er zelfs mee getrouwd zijn !

Bed

bedEigenlijk hoef je niet je bed uit te komen als webcam model, er zijn genoeg modellen die als ze de slaap uit hun ogen hebben geveegd meteen voor de cam zijn gaan zitten. Eigenlijk toch handig en apart, als je maar niet een oude oma pyjama draagt. Alhoewel daar zeker ook wel iemand opgewonden van zal raken 😉

Attractief

De dingen waarvan je ooit dacht dat niemand ze attractief zou vinden blijken opeens wel attractief te zijn. Niet iedereen valt op (wat iedereen verstaat onder) perfecte lichamen. Er zijn genoeg mannen die vallen op een klein buikje bij een vrouw of hele flinke stevige dijen en ja zelfs hele kleine borsten. Als je zoiets als niet attractief beschouwde en je jezelf daar door niet voor een camera durfde te laten zien raad ik je aan hier een specialiteit van te maken, binnen de kortste tijd kun je vele volgers hebben.

Uitlaatklep

Webcammen kan een enorme uitlaatklep zijn voor sommige personen. Als je een strakke 9to5 kantoorbaan hebt en als webcam model ernaast bijverdiend, kun je hier jezelf helemaal laten gaan. Er zijn ook genoeg klanten die open staan voor een flinke discussie waarin jij eens flink stoom af kan blazen, misschien is het voor hun een fantasie en geeft hun dit ook een voldaan gevoel.

Afwisseling

Je kunt je hele creativiteit kwijt in het webcammen. Om een succesvol model te zijn moet je soms afwisselend en creatief zijn, er zijn natuurlijk bezoekers die jou maar op een bepaalde manier willen zien, maar het overgrote deel van je bezoekers houdt er van om verrast te worden door jou afwisselende verschijning en ook zullen vragen of je een bepaald lingerie setje of pakje zou willen aan doen.sexcamperformer
Ook al zien ze steeds dezelfde borsten of kont, het pakketje er omheen is voor menigeen ook de reden om opgewonden te raken. Ben niet te angstig om diverse outfits te dragen en ook daarbij diverse pruiken te gebruiken en eventueel een aanpassing van de ruimte waarin je je chat en webcam sessies houdt.

Netwerk

netwerkenWebcam modellen werk heeft een enorme netwerkfunctie, als je bijvoorbeeld een blog hebt, of eigen kunst wil promoten en verkopen kun je met je webcam je verkopen vergroten en er voor zorgen dat je blog meer aandacht krijgt.

Wij hopen dat we u hier nu eens een hart onder de riem hebben kunnen steken en dat de twijfels over het zijn of worden van een webcam sex model zijn weggenomen.
Er zullen nog meer voordelen van het webcam model zijn, maar zoals reeds genoemd blijft de onderstaande de belangrijkste.
myroommyrulesVeel webcam plezier gewenst!