Gratis toegang – Betaalde toegang


Gratis toegang

livejasmin

Heb je geen moeite met de engelse taal ? Neem dan ons advies aan om te beginnen op een internationaal platform. Op zo’n internationaal platform krijgen de bezoekers gratis (gelimiteerde) toegang tot jou chatroom en verdien je hoofdzakelijk aan privéshows en fooien van de bezoekers. Dus als een bezoeker met jou in een privé chat gaat, begint de teller te lopen voor jou verdiensten. Als je in een privé chat/show zit kunnen ook nog andere klanten toegang krijgen door tegen betaling in te loggen.
Internationale platforms hebben het grote voordeel dat er veel betalende bezoekers komen waardoor jij ook weer meer kunt verdienen !
Het beste internationale platform is LiveJasmin.

Betaalde toegang

IsLive is HET Nederlandse alternatief voor de internationale platforms.islive
Hier betalen bezoekers voor elke minuut dat zij toegang hebben tot jou chatroom. Je kan een paar foto’s laten zien om klanten aan te trekken, maar je bent pas echt live zichtbaar als een klant inlogt. Het grote voordeel is dat alles hoofdzakelijk in het nederlands geregeld wordt, dat betreft de support en ook de bezoekers van je chatroom. Eisen met betrekking tot uiterlijk zijn er niet.
Het nadeel is dat de verdiensten stukken lager zijn dan de internationale platforms.