Extra benodigdheden


Basisbenodigdheden

webcamWat zonder discussie nodig is voor dit werk is een goede webcam, liefst een HD camera en indien je iets meer geld kan spenderen een camera die je op afstand kan bedienen.
Als tweede en natuurlijk net zo belangrijk, een flinke dosis enthousiasme. Webcammen is een leuke bezigheid, laat zien dat je er zin in hebt !
Daarbij komt ook nog eens dat iedereen die bij jou inlogt een betalende klant is, en hoe enthousiaster je voor je klant bent hoe liever hij aan de camera gekluisterd blijft en ook terug komt.

Laptop webcam ?

Waarom niet gewoon webcammen met gebruikmaking van de ingebouwde webcam van jeruis laptop, vraag je je misschien af ?. Om de doodgewone reden dat indien je de verlichting een beetje dimt dan wordt het beeld van standaard webcams nogal korrelig, en dit is voor je klant niet echt aantrekkelijk. En om een aantal TL lampen of grote spots te gebruiken is ook niet echt ideaal.
Een HD-webcam zorgt ervoor dat je, ondanks gedimde verlichting, toch duidelijk in beeld komt. Gelukkig is een hd-webcam tegenwoordig geen aanslag meer op je portemonnee, en verdient deze investering zich binnen de kortste keren weer terug.

Tip

webcamIndien je gebruik maakt van twee of meer zachtere lichtbronnen (in plaats van één felle spot) kom je vaak het mooist en aantrekkelijkst in beeld. Indien het in je omgeving iets donkerder is let dan op je beeldscherm het licht dat hiervan af komt is meestal niet erg flatterend, zorg daarnaast voor andere lichtbronnen.
Experimenteer voordat je online gaat zodat je er op je mooist uitziet en je jezelf zeker voelt.

Extra’s

Vind jij of je klant het leuk om een bepaald typetje te spelen, of wil je niet herkend worden? Op het internet zijn allerlei accessoires te vinden die je kunt kopen voor weinig geld. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pruik met mooi lang zwart, rood of blond haar. Of mischien juist een pittig kort koppie. Met een beetje make-up zie je er vaak ook heel anders uit.

Ooit nagedacht over speeltjes ? Menige klant vindt het zeer opwindend als je je bezig houdt met diverse speeltjes zoals dildo’s, vibrators etc.

Tevens zijn er veel bezoekers die vallen voor een bepaalde stijl. Hierbij kan het variëren van een secretaresse, kamermeisje, schooljuffrouw tot dominante politieagente.
Het is niet per se noodzakelijk dat je je verkleedt, maar wanneer je zorgt dat je goed in je rol zit en bijbehorende kleding draagt kan dit ervoor zorgen dat veel bezoekers steeds opnieuw willen betalen om jou te kunnen zien !
Vaak voel je je anders en zelfverzekerder in een bepaalde outfit en dat straal je dat dan ook uit. Zo kun je ook je eigen fantasie beleven en nog meer genieten van het werken als webcam model.

Op internet zijn diverse websites te vinden om inspiratie op te doen:

  • Bij SeksSjop vind je leuke sexy verkleedsetjes, ook kun je daar terecht voor pruiken
  • Bij Pabo vind je vooral luxe uitziende sexy kleding en leuke speeltjes waarmee je een showtje kunt opvoeren